Info / Openingsuren
SQUARE50
Prinses Clementinaplein 50, 8400 Oostende

SQUARE50 (Pre-owned design)
NIEUW: Muntplein 1, 8000 Brugge


OPENINGSUREN OOSTENDE EN BRUGGE:

Enkel op afspraak, open 7/7 van 9 u tot 21 u. Ook op feestdagen. In beide locaties zijn de vitrines steeds te bezichtigen.

Om u de allerbeste ervaring te bezorgen, is Square50 Brugge en Oostende, enkel toegankelijk op afspraak. Via e-mail of telefonisch kan je je afspraak boeken en laat je ons weten welk item (of welke items) je zou willen zien.


E-MAIL adres: teecloo@msn.com

GSM en WhatsApp: +32 476 75 07 78

Betalen in de showroom kan met CASH en PAYCONIQ. In de winkel kan je ook via onze website, met de module van de webshop, betalen met Bancontact en iDeal.

Hoe werkt Payconiq? Plaats je bestelling via de webshop. Installeer de ‘Payconiq by Bancontact’ app als je deze nog niet hebt. Scan de QR-code hier onderaan, en tik het bedrag van je bestelling in.

Doe je een INSTANToverschrijving, dan staat het bedrag onmiddellijk op onze Belfius rekening.

De aangeduide prijzen in de webshop zijn afhaalprijzen.

Wilt u iets verkopen aan ons?
Heb je thuis een mooi design item staan, en je wilt het verkopen. Stuur dan een paar foto’s en uitleg, en uw vraagprijs. Vraagprijs vereist, want wij doen geen schattingen. Vintage design, rariteiten, enz …  . Wij kopen enkel onbeschadigde vintage. Dus minimum in goede staat. Wij kopen geen antiek.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW met toepassing van de margeregeling. BTW is dan niet aftrekbaar. Voor de nieuwe producten van o.a. Hay, Knoll, Muuto, Menu is de prijs incl. 21 % btw, en staat steeds vermeld bij het product zelf.

All prices are VAT included. VAT not deductable; except for new products from Hay, Knoll, Muuto and Menu which are 21% vat included. This is mentioned at the product description.